Κόσμος

Φανέλες…”οικολογικού” χαρακτήρα από Μπάγερν και Ρεάλ! (photos)

Την οικολογική τους συνείδηση δείχνουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, καθώς εντός αυτού του μήνα θα χρησιμοποιήσουν σε αναμετρήσεις τους φανέλες…“οικολογικού” χαρακτήρα!

Η Adidas έχει σχεδιάσει τις εν λόγω εμφανίσεις με ανακυκλωμένα θαλάσσια πλαστικά απόβλητα, τα οποία είναι “μαζεμένα” από επιχειρήσεις καθαρισμού στα ανοικτά των ακτών των Μαλδίβων.

Ο σχεδιασμός των εμφανίσεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κοινός. Πρόκειται για φανέλες μονόχρωμες, με την κάθε μία να έχει το βασικό χρώμα της ομάδας, ενώ οι διάφορες λεπτομέρειες είναι σχετικά…ανεπαίσθητες. Τοποθετήθηκαν με εκτύπωση βασισμένη στο νερό, προκειμένου ακόμα και σε αυτόν τον τομέα να μην μολύνεται καθόλου το περιβάλλον!

Αυτοί οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τις εμφανίσεις για λογαριασμό της Adidas από τις δύο ομάδες ήταν οι Μαρσέλο και Τσάμπι Αλόνσο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έστειλε το μήνυμα μέσω Twitter “Μαζί σώζουμε τους Ωκεανούς” την ώρα που ο Ισπανός μέσος έγραψε “Σώστε τους Ωκεανούς”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι “Βαυαροί” φόρεσαν την φανέλα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Χόφενχαιμ το περασμένο Σάββατο (1-1) ενώ οι “μερένχες” θα την χρησιμοποιήσουν κόντρα στην Χιχόν στις 26/11!

Οι “οικολογικές” φανέλες:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ