Πορτογαλία

Εγκαινιάζει τις ακαδημίες της στην Ελλάδα η Σπόρτινγκ!

Αν και με μια μικρή καθυστέρηση, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα κάνει τα εγκαίνια των νέων ακαδημιών της στην Αθήνα, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Η πορτογαλική ομάδα είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να ιδρύσει ακαδημίες στην Αθήνα και έτσι η επίσημη έναρξη του θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου. Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει ο πρόεδρος των “λιονταριών”, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, αλλά και οι Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη χώρα μας.

Στην επίσημη τοποθέτηση της, η Σπόρτινγκ αναφέρει:

“Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια της πρώτης ακαδημίας ποδοσφαίρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα. Ο διευθυντής της ακαδημίας, Φρανσίσκο Ζουέλα, ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου στη Λισαβόνα και μετά από αρκετές συζητήσεις, πήρε στα χέρια του το επίσημο έγγραφο που αναγγέλλει την άφιξη του προέδρου της Σπόρτινγκ στη χώρα μας.

Ο Μπρούνο Ντε Καρβάλιο θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου, προκειμένου να δώσει το παρών στο μεγάλο αυτό event, ενώ μέσω της επιστολής που στάλθηκε στα γραφεία της ακαδημίας, εξηγούνται και οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος του συλλόγου δεν μπόρεσε να έρθει νωρίτερα στη χώρα μας. Αρχικά τα εγκαίνια της ακαδημίας είχαν προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου, ωστόσο λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων και έκτακτων συγκυριών του ισχυρού άντρα της Σπόρτινγκ, το ταξίδι δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί.

Ο ίδιος γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των εγκαινίων, ενημέρωσε το επιτελείο του πως το ταξίδι του στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, ενώ μαζί του θα έρθει και ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Σπόρτινγκ, από τη Λισαβόνα. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει δελτίο τύπου στο οποίο θα αναφέρεται αναλυτικά το πρόγραμμα των εγκαινίων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...