Ηρακλής

Λάμπρου: Θα πρωταγωνιστήσει φέτος ο Παναθηναϊκός!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 95,5 fm – Αθλητικό Metropolis, ο Λάζαρος Λάμπρου επισήμανε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η συνέντευξη του νεαρού επιθετικού:

Για το ξεκίνημα του Ηρακλή:

Έχουμε αρχίσει ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες με δύσκολες ομάδες και εμείς προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα. Έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα με την ΑΕΚ σύμφωνα με την απόδοσή μας, βέβαια στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το 1 – 1 και να πάρουμε έστω τον βαθμό και στην τελευταία αγωνιστική με τον Πανιώνιο, βέβαια ήταν άδικο το αποτέλεσμα, αλλά κι εκεί τα δώσαμε όλα. Τώρα θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να κάνουμε το ίδιο, δηλαδή να τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα ώστε να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε.

Για το αν τα αποτελέσματα οφείλονται στην κακή τύχη και όχι στην απόδοσή τους:

Πάντα μπορείς και καλύτερα, αλλά έχουμε να δείξουμε κι άλλα πράγματα. Αλλά με βάση τους αγώνες που έχουμε παίξει, θεωρώ ότι τα αποτελέσματα ήταν λίγο άδικα.

Για το αν λείπει η ποιότητα από τον Ηρακλή:

Θεωρώ ότι στην ομάδα υπάρχει ποιότητα, αλλά υπάρχουν και προβλήματα. Γι’ αυτό ίσως να μη βγαίνει στο γήπεδο τόσο η καλή εικόνα.

Για το αν θα βγει με το χρόνο η καλή εικόνα:

Σίγουρα στο μέλλον θα δείξουμε καλύτερα πράγματα. Υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές, όπως και εγώ, και είναι θέμα χρόνου να βρούμε χημεία. Στη συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι.

Για το αν βλέπουν τα παιχνίδια συντηρητικά:

Είναι λάθος εκτίμηση αυτό, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Για το αν προσαρμόστηκε στον Ηρακλή:

Η ομάδα με υποδέχτηκε πολύ ζεστά. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μας. Είναι ένα καινούριο κεφάλαιο για μένα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βελτιώνομαι συνέχεια. Παίρνω τις ευκαιρίες και μέσα από αυτές θα προσπαθήσω να δώσω πολλά πράγματα.

Για το αν στόχος του είναι να κάνει καλές εμφανίσεις:

Η καλή εμφάνιση δεν είναι μόνο η ασίστ και το γκολ. Είναι η συνολική παρουσία στο παιχνίδι. Είναι η αμυντική σου παρουσία, αλλά όταν κάνεις μία ασίστ ή ένα γκολ δείχνεις κάτι παραπάνω. Και είναι σημαντικό όταν παίζεις στην επίθεση είτε να δημιουργείς, είτε να πασάρεις, είτε να σκοράρεις.

Για το αν θα βγάλουν κι άλλες φάσεις σαν αυτή με τον Λεοζίνιο στο μέλλον:

Γιατί όχι; Αφού έγινε τώρα μπορεί να γίνει κι άλλες φορές και ακόμη καλύτερα. Προσπαθούμε να βρισκόμαστε καλύτερα, να αποκτούμε χημεία μεταξύ μας και με το χρόνο θα μπορέσουμε να τα βγάζουμε πιο εύκολα αυτά.

Για τη σχέση του με τον Νίκο Παπαδόπουλο:

Μας τα εξηγεί όσο καλύτερα μπορεί για να προσαρμοζόμαστε πιο εύκολα, όχι μόνο σ’ εμένα, σε όλα τα παιδιά. Είναι ένας εξαίρετος προπονητής και τον εμπιστευόμαστε όλοι, όπως μας εμπιστεύεται και ο ίδιος.

Για τον Παναθηναϊκό:

Δεν θα πω ότι παρακολουθώ και τον κάθε αγώνα του Παναθηναϊκού, βέβαια ακούω τα σκορ, ακούω το τι γίνεται στην ομάδα. Είναι ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα. Θα τον κοντράρει τον Ολυμπιακό. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, δεν μπορείς από τους τέσσερις πρώτους αγώνες να καταλάβεις τι μπορεί να γίνει, αλλά μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι δυνατή ομάδα.

Για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ:

Φέτος πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο συναρπαστικό γι’ αυτό τον λόγο. Υπάρχουν ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...