Τρίτη, 14/05/24
ΠΑΟΚ

Το σπίτι των ακαδημιών του ΠΑΟΚ!

Ο υπεύθυνος Γρηγόρης Καραβέλης πρέπει να φροντίζει αυτή την περίοδο για δέκα επιπλέον παιδιά, καθώς ο αριθμός των νεαρών που μένουν στο σπίτι, έφτασε τους 55.

Στο σπίτι του ΠΑΟΚ φιλοξενούνται φερέλπιδες ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1998 (U20) έως και το 2004 (U13), μαθητές Α’ Γυμνασίου. Ανάμεσα σ’ αυτούς υπάρχουν έξι απόφοιτοι, έξι παίκτες της U13 και επτά της U14. Οι περισσότεροι νέοι ένοικοι είναι είτε μεταγραφές, είτε παιδιά που αποφάσισαν τώρα να συμμετέχουν σφαιρικά στη ζωή της ακαδημίας.

Η εκπαίδευση των παιδιών είναι πολύ σημαντική και για αυτό ο ΠΑΟΚ παρέχει επτά καθηγητές, που ασχολούνται με την μελέτη των παιδιών. Σημαντικό είναι να πούμε ότι 12 παιδιά φοιτούν στο Γυμνάσιο και το Λύκειο του Αριστοτελείου Κολεγίου, 19 στο 8ο Γυμνάσιο, 17 στο 8ο Λύκειο και  έξι είναι οι απόφοιτοι.

Οι πολύ μικροί  που ζουν πια μακριά από τις οικογένειές τους είναι οι γεννημένοι το 2004 Λάμπρος Σμυρλής, Μάριος Σινανάι, Ζήσης Τσίκος, Γιώργος Λαζαριώτης, Γιώργος Κούτσιας και Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ και οι γεννημένοι το 2003 Γιάννης Μανωλιούδης, Γρηγόρης Χνιαρής, Θανάσης Στοϊνοβιτς, Νίκος Μπουρνέλης, Στέφανος Ρούτσι, Βασίλης Κιτσάκης και Φώτης Ψεύτης.

Επίσης, «νέοι» στο Σπίτι είναι οι Χρήστος Παπαδόπουλος (U20), Αρτέμ Κόζακ (U20), Γιάννης Μιχαηλίδης (U17), Βασίλης Τουλίκας (U17), Απόστολος Διαμαντής (U17), Χαράλαμπος Τοπάλ (U17),  Νεκτάριος Αζίζ (U17), Χρήστος Στοϊνοβιτς (U17), Γιάννης  Σαρέγκος (U15), Δημοσθένης Μακρής (U15), Eυθύμης Θεοδωρίδης (U15), Θόδωρος Πύρτσιος (U15).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Χάαλαντ κοιμάται… φιμωμένος – Γιατί το κάνει;

Ο επιθετικός της Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ αποκάλυψε δημοσίως, ότι έχει έναν τρόπο να βελτιώνει τις αθλητικές του...
Εθνική Προπαίδων (U16)

Ήττα από τη Σλοβενία για την Εθνική!

Η Εθνική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, κόντρα στη Σλοβενία και γνώρισε μια βαριά ήττα. Η...
Αγγλία

Προσπαθούν να πείσουν τον… Μπέιλ για την επιστροφή!

Μια Αγγλική ομάδα φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Ουαλό ποδοσφαιριστή για να τον πείσει να επιστρέψει στο...
Γερμανία

Και ξανά… γκολ ο Τζόλαρος στην ισοπαλία της Φορτούνα!

Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε ξανά με την ομάδα του, χαρίζοντας της ένα πολύτιμο βαθμό. Η Χόλσταϊν Κιλ απέσπασε...
Γερμανία

Αυτό είναι το… φαβορί για τον Ρόις!

Ο Μάρκο Ρόις έχει μια... τελευταία παράσταση με την ομάδα του και μετά αποχωρεί για μια νέα...