ΠΑΟΚ

Σπουδαία διάκριση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ! (vid)

Με μία σημαντική διάκριση τιμήθηκε το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης Football Unites” της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία προγράμματα της Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας ήταν η προσπάθεια ανακούφισης του πόνου και των δυσκολιών των συνανθρώπων μας οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους προκειμένου να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Ο ΠΑΟΚ με αυτήν την κίνηση έδειξε έμπρακτα την συμπαράσταση του και την αλληλεγγύη του στις χιλιάδες των προσφύγων οι οποίοι καθημερινά κατέφθαναν στα σύνορα της Ειδομένης ενώ μετέδωσε αυτήν την προσπάθεια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Ο φάκελος κοινωνικής ευθύνης του ΠΑΟΚ επιλέχθηκε στις 10 κορυφαίες της Ευρώπης ανάμεσα από 48 συλλόγους και σήμερα (05/09) στην 17η Γενική συνέλευση της ECA στην Ελβετία όπου θα αναδειχθεί και ο τελικός νικητής.

Οι υπόλοιπες 9 ομάδες που επιλέχθηκαν στην κορυφαία 10αδα είναι οι εξής:

  1. Η KAA Gent από το Βέλγιο με το πρόγραμμα «KAA Gent Homeless Blue White» υπέρ των άστεγων, προσφύγων και ανθρώπων που βρίσκονται σε φάση απεξάρτησης από ναρκωτικά και αλκοόλ.
  2. Η Paris Saint-Germian FC με το πρόγραμμα «RED & BLUE Schools» για παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών, στα οποία παρέχει αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μετά το σχολικό ωράριο.
  3. Η FC Schalke 04 με το πρόγραμμα Kumpelkiste» υπέρ ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σε συνεργασία με φιλάθλους, φίλους και συνεργάτες της ομάδας, με συγκέντρωση χρημάτων και υλικών αγαθών.
  4. Η AC Milan με το πρόγραμμα «Special Soccer Camp», το οποίο δίνει την δυνατότητα σε παιδιά με αναπηρία να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.
  5. H BV Vitesse με το πρόγραμμα «Vitesse Hattrick» , το οποίο έχει εγκατασταθεί σε πέντε γειτονιές του Άρνεμ και δίνει την δυνατότητα σε μη προνομιούχους ανθρώπους να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.
  6. Η PSV Eindhoven με το πρόγραμμα «PSV United», μία κίνηση που απευθύνεται σε παιδιά που ζουν σε γειτονιές της πόλης με υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας και βανδαλισμών και έχει ως στόχο την πάταξη και την πρόληψη των φαινομένων αυτών.
  7. Η Vålerenga IF με το πρόγραμμα Vålerenga Against Racism» στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι κάθε ηλικίας και έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει φαινόμενα ρατσισμού στο Όσλο.
  8. Η Αberdeen FC με το πρόγραμμα «Dementia Friendly Wellbeing» υπέρ ανθρώπων που πάσχουν από άνοια.
  9. H Villarreal FC με το πρόγραμμα «Endavant Igualtat», το οποίο είναι ένα δίκτυο 11 ακαδημιών και ενός κέντρου για παιδιά με αναπηρία, τα οποία ο Σύλλογος χορηγεί καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Παναθηναϊκός και Άρης!

Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0, για την 23η...

“Χ”ωρίς γκολ το ΑΕΚ – Βόλος για τη Super League U15!

ΑΕΚ και Βόλος έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση της...

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Πανσερραϊκού!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 2-0 επί του Πανσερραϊκού,...

Άνετο τρίποντο για την U17 του Ολυμπιακού!

Η U17 του Ολυμπιακού πέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού,...

Πήρε τη νίκη στο… φινάλε η ΑΕΚ στον Βόλο!

Η ΑΕΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ