ΑΕΚ Ακαδημία

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εντάχθηκε στην Ακαδημία!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης ανέλαβε τον νέο του ρόλο, επιστρέφοντας στην ομάδα που αγαπήθηκε και ξεχώρισε στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, όπου επέστρεψε στην ΑΕΚ και ανέλαβε τον ρόλο του σκάουτερ στην Ακαδημία της ομάδας.

Ο 33χρονος επιθετικός που η τελευταία του ομάδα ήταν ο Άρης Πετρούπολης θα ενταχθεί στο κιτρινόμαυρο δίκτυο αναζήτησης και ανάπτυξης ταλέντων, ενώ και ο ίδιος προήλθε από τις ακαδημίες της Ένωσης και το 2010 έκανε το ξεπέταγμά του.

Στο νέο του πόστο, ο Κλωναρίδης θα έχει ενεργό συμμετοχή στον εντοπισμό νεαρών ποδοσφαιριστών, την παρακολούθηση αγώνων και τη στενή συνεργασία με το δίκτυο σκάουτινγκ του συλλόγου.

Η προσθήκη του εντάσσεται στη στρατηγική της ΑΕΚ για την περαιτέρω “θωράκιση” των υποδομών της με ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα το DNA του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ