Πέμπτη, 25/04/24
ΑΕΚ (U20) - Ηρακλής (U20)

“Επιστροφή” στις νίκες για την U20 της ΑΕΚ! (photos)

Ένα γκολ έφτανε στην U20 της ΑΕΚ, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή, σε παιχνίδι για την αγωνιστική της Super League U20, που διεξήχθη, στο “Δημοτικό Στάδιο των Σπάτων“.

Στο πρώτο ημίχρονο η “Ένωση” ήταν καλύτερη και κατάφερε να προηγηθεί με ωραίο πλασέ του Τσέλιου στο 27‘. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μανωλά, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως τα “χαλούσαν” στην τελική προσπάθεια. Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, ο Ηρακλής βγήκε μπροστά και είχε δύο καλές στιγμές, με τη δεύτερη στο 81‘ να σταματάει στο δοκάρι του Πάντου.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ΑΕΚ να παίρνει τη δεύτερη νίκη της σε τρία παιχνίδια και τον “Γηραιό” απ την άλλη να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U20 της ΑΕΚΠάντος, Τάμπας (74′ Λουκάς) Μπούσης, Κοφσανίδης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Λίτσι, Ασπρογιάννης (60′ Βαφειάδης) Τσέλιος, Σπηλιώτης (67′ Ψάνης) Αντωνίου.

Η σύνθεση της U20 του ΗρακλήΚανελίδης, Χατζηδήμπας, Γουνόπουλος (46′ Καραϊσκος) Χουζούρης, Πεχλιβανίδης (60′ Ευθυμίου) Δάσκος, Συμεωνίδης, Βερνάρδος, Δούμτσος, Νέστωρας (89′ Αλωπούδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...