Ηρακλής (U20) - Ολυμπιακός (U20)

“Καθάρισε” από το 20λεπτο ο Ολυμπιακός! (photos)

Ένα διάστημα περίπου 20 λεπτών ήταν αρκετό στην U20 του Ολυμπιακού, προκειμένου να περάσει με ευκολία το εμπόδιο του Ηρακλή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League U20.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με σκόρερ τον Ανδρούτσο ενώ δύο λεπτά αργότερα (5′) διπλασίασαν τα τέρματα τους με δράστη τον Μανθάτη.

Με την συμπλήρωση 15‘ αγώνα ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο γκολ με σκόρερ τον Τσιμίκα ενώ έξι λεπτά αργότερα (21′) ο Βρουσάι έκανε το 0-4 δίνοντας έτσι διαστάσεις στην επικράτηση των Πειραιωτών!

Η σύνθεση της U20 του ΟλυμπιακούΓαβαλάς, Πανάγου, Τσιμίκας, Τόλι, Νικολάου, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Λάμπρου, Ανδρούτσος, Κηπουρός, Βρουσάι.

H σύνθεση της U20 του ΗρακλήΑρβανίτης, Χουζούρης, Καραΐσκος, Χατζηδίμπας, Γουνόπουλος, Ρότας, Βερνάρδος, Βλαχόπουλος, Αποστόλου, Ζαμπάζης, Συμεωνίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ