Δευτέρα, 16/02/26
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
Αστέρας Τρίπολης

Βίρτους Εντέλα καλεί Κυριακόπουλο!

Ο νεαρός αμυντικός, Γιώργος Κυριακόπουλος δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού του Αστέρα, Μάκη Χάβου, ενόψει της νέας σεζόν και  αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός από τους Αρκάδες στην ιταλική Βίρτους Εντέλα.

H ομάδα από τη Λιγουρία αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της γειτονικής χώρας. Άλλη μια έξυπνη κίνηση από την ομάδα της Τρίπολης, η οποία προτιμά να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της δανεικό σε ομάδα του εξωτερικού – ώστε να αποκτήσει εμπειρία σε μια από τις πιο παραδοσιακές σχολές ποδοσφαίρου του κόσμου – παρά το ενδιαφέρον αρκετών εγχώριων συλλόγων.

Την περυσινή σεζόν τερμάτισε στην θέση του πρωταθλήματος και δεν κατάφερε για ένα βαθμό να εξασφαλίσει την παρουσία της στα playoffs, προκειμένου να διεκδικήσει το εισιτήριο ανόδου στη Serie A.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

Πήρε την εξ’ αναβολής νίκη στις Σέρρες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ