Παρασκευή, 29/03/24
Ηρακλής

Γιάννης Τσότρας: Θέλω τίτλο με τον Ηρακλή!

Ο νεαρός αμυντικός του Ηρακλή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του με τους “κυανόλευκους”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις διαφορές της προετοιμασίας σε σχέση με πέρσι: “Σε σχέση με πέρσι έχουμε τα πάντα εδώ. Υπάρχει ηρεμία, οι εγκαταστάσεις και το προπονητικό κέντρο είναι φοβερά. Κοιτάμε να δουλεύουμε και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στους αγώνες στα παιχνίδια αυτά που παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Δείξαμε ότι κοιτάμε στα ίσια κάθε αντίπαλο.”

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Μέλημά μου να πηγαίνω καλά στις προπονήσεις αρχικά και να δείχνω στον προπονητή μου πως μπορεί να με εμπιστευτεί στα παιχνίδια και να με βάζει να παίξω. Από εκεί και πέρα, ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε έναν τίτλο με την ομάδα.”

Για τις σχέσεις του με Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρη: “Ο Μπαρτολίνι είναι μεγάλος παίκτης όπως και ο Ζιαμπάρης και δίπλα του μπορώ να μάθω πολλά πράγματα. Προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ αυτό και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου. Με τις συμβουλές τους να γίνω καλύτερος, να έρθω στο σημείο που είναι αυτοί και να τα καταφέρω.”

Για το πλάνο της ομάδας: “Το πλάνο μας είναι η άμυνα, να μην δεχθούμε κάποιο γκολ και ο δεύτερος να βάλουμε ένα για να κερδίζουμε. Ο προπονητής δουλεύει στην τακτική και δίνει έμφαση σε αυτή. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε αυτά που μας λέει. Από εκεί και πέρα, όλα φαίνονται στο γήπεδο.”

O Γιάννης Τσότρας (γεννημένος 30/04/1996) πέρσι είχε 7 συμμετοχές με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου. Μάλιστα σε 3 από αυτές, ο 20χρονος αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός. Τον Ιανουάριο του 2015 υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα του Φιλύρου και σε ηλικία 14 χρονών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...