Σάββατο, 20/04/24
Ηρακλής

Απέκτησε Ρούσσο και Γιούδα ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες πριν αναχωρήσει για Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, με τους Άλμπερτ Ρούσσο και Τρύφωνα Γιούδα να είναι ποδοσφαιριστές του.

Ο Άλμπερτ Ρούσσος θα συνεχίσει στον Ηρακλή ως δανεικός από την Γιουβέντους, όπως συνέβη και στον Πανθρακικό, ενώ ο τερματοφύλακας Τρύφων Γιούδας υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους “κυανόλευκους”. Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν την Παρασκευή μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Ολλανδία.

Ο Άλμπερτ Ρούσσος (γεννημένος 22/02/1996) “ανδρώθηκε” ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Διαγόρα Ρόδου, όπου πραγματοποίησε και το πρώτο του επαγγελματικό ντεμπούτο τη σεζόν 2011-2012, καταγράφοντας 13 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Football League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας. Μετά το πρώτο του εξάμηνο και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Ο 16χρονος τότε Άλμπερτ ταξίδεψε στην Ιταλία, όπου και δοκιμάστηκε αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Άμεσα υπέγραψε συμβόλαιο και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των “μπιανκονέρι”, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες. Πέρσι, παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γιουβέντους στη Σέρκλ Μπρίζ, όπου συμμετείχε σε 1 επίσημο παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος. Τον Ιανουάριο, ο Πανθρακικός τον απέκτησε με την μορφή δανεισμού και στους έξι μήνες που αγωνίστηκε στην ομάδα της Κομοτηνής έπαιξε σε τρία παιχνίδια (Ηρακλή, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα).

Ο Γιούδας (γεννημένος 18/02/1993 στο Βερολίνο) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Μακεδονικό Γέφυρας. Όμως σε ηλικία 6 ετών εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στην Γερμανία, όπου συνέχισε το ποδόσφαιρο, παίζοντας σε ακαδημίες του Βερολίνου. Στα 14 εντάχθηκε στην BFC Preussen, ενώ από τα 17 μέχρι τα 22 έπαιζε στην ακαδημία της Μπραουνσβάιγκ. Ακολούθησε η Hammer SpVg (Oberliga) και η Hertha 03. Στην Κομοτηνή ο νεαρός γκολκίπερ αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς κόντρα στην ΑΕΚ, οπού ξεκίνησε βασικός αλλά τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 86′ από τον Τζελέπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ατρόμητος (U19) - Κηφισιά (U19)

Ματσάρα με νικητή τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη, επικρατώντας με 4-3 της Κηφισιάς, για την 16η αγωνιστική...
Ολυμπιακός (U19)

“Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται”!

Ο νεαρός Ισίδωρος Κουτσίδης προσπαθεί να... συνέλθει από την διπλή επιτυχία της ομάδας του, στην οποία πήρε...
Ολυμπιακός (U19)

Η ατάκα του Σίνα για τον… Τζολάκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στην ομάδα, που... έστειλε και αυτός την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

“Περήφανοι για ό,τι πετύχαμε – Ο Ολυμπιακός έχει να...

Ο Σωτήρης Συλαιδόπουλος αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, με την πρόκριση στον τελικό του Youth...
Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...