Ισπανία

Μπαρτσελόνα και Facebook παρουσίασαν τα Oculus! (vid)

Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό εξοπλισμό που ονομάζεται Oculus, κατασκευασμένο από τους επιστήμονες του Facebook, έδωσαν την δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο σε 360 μοίρες.

Το κοινό παρακολούθησε διάφορες στιγμές, όπως την είσοδο των δύο ομάδων αλλά και το κορεό που δημιούργησαν οι οπαδοί για να τιμήσουν τη μνήμη του Γιόχαν Κρόιφ. Οι αντιδράσεις ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδες για όσους χρησιμοποίησαν αυτή τη παράξενη συσκευή.

Ο Εμπορικός Διευθυντής των «καταλανών», Φραντσέσκο Κάλβο, τόνισε:

«Τον τελευταίο καιρό έχουμε αρχίσει να εστιάζουμε στην εικονική πραγματικότητα, όχι μόνο για να επιτρέπουμε στους οπαδούς μας να ζουν την εμπειρία της Μπαρτσελόνα από κάθε γωνία του πλανήτη, αλλά γιατί θα ανοίξει νέους δρόμους στο μάρκετινγκ και συγκεκριμένα στις ψηφιακές χορηγίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ