Ισπανία

Περνάει σε άλλο επίπεδο το “Καμπ Νου”

Οι Καταλανοί είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 45 εταιρείες που προσφέρθηκαν για την ανακαίνιση του «Καμπ Νου».

Τελικά επέλεξαν την Ιαπωνική εταιρεία «Νίκεν Σεκέι», η οποία θα αναλάβει την επέκταση της χωρητικότητας του γηπέδου.

Συγκεκριμένα το γήπεδο που τώρα χωρά 99.534 θεατές θα φτάσει τις 105.000 θέσεις. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το 2017 και θα ολοκληρωθούν το 2021.

Η “Νίκε Σεκέι” έχει πάνω από 100 χρόνια ιστορίας και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές στην Ασία. Είναι η εταιρία που ανέλαβε της “Σαϊτάμα”, της “Τσίζνε” και το “Τόκιο Ντομ”.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το πρότζεκτ που επιλέξαμε για το μέλλον του “Καμπ Νου”. Είναι μια καλή είδηση για όλους τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα“, υποστήριξε ο πρόεδρος των “μπλαουγκράνα”, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Έτσι, ακόμα περισσότεροι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τις παραστάσεις των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρεζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κορυφαία λίστα του… κόσμου έχει δυο Ελληνόπουλα!

Όχι ένα, αλλά δυο ταλεντάρες από την Ελλάδα κρύβει...

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πάει στην… Ευρώπη!

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πηγαίνει σε πολλές πόλεις της...

Θρήνος με τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή στην Κολομβία!

Θρήνος στην Κολομβία και το ποδόσφαιρο της χώρας, μετά...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων!

Στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ "Γ. Βαρδινογιάννης", ξεκίνησε την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ