Παρασκευή, 29/03/24
Ισπανία

Δεν έπιασε στη Ρεάλ ο Νορβηγός… Μέσι (video)

Ο 17χρονος άσος που πριν από δύο χρόνια είχε αποκτηθεί από τους Μαδριλένους, καθώς είχε κάψει καρδιές με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα Νορβηγίας με τη φανέλα της Στρομσγκόντσετ, αναγκάζοντας πολλούς να κάνουν λόγο για τον νέοΜέσι.

Ο νεαρός άσος δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τα όσα είχαν αναφερθεί για την κλάση του, καθώς μετράει μόλις μία εμφάνιση με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (κι αυτή λίγο μετά τη μεταγραφή του στην Ισπανία), ενώ δεν είναι καν βασικός στην Καστίγια, από την οποία προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα ο συμπαίκτης του (και επιθετικός) Μπόρχα Μαγιοράλ.

Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγα τα σενάρια που θέλουν τον Όντεγκααρντ να αποχωρεί σύντομα από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πρώην προπονητή του στη Νορβηγία, Κλάους Πέτερσεν να συνεχίζει να πιστεύει πως ο 17χρονος στο μέλλον θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Γνωρίζει πως είναι ευλογημένος. Είτε μείνει είτε δεν μείνει στην Μαδρίτη, είμαι σίγουρος για το ότι θα αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, απέναντι στους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να πω ότι θα σηκώσει τη Χρυσή Μπάλα, όμως μπορεί να είναι ένας δυνατός υποψήφιος στο μέλλον“, τόνισε ο Πέτερσεν, για να συμπληρώσει: “Είναι ώριμος για την ηλικία του. Μπορεί να το διαπιστώσει κανείς αυτό από τις συνεντεύξεις που δίνει”.

Όσο για τους λόγους που η Ρεάλ αγόρασε τον Όντεγκααρντ; Δείτε τα βίντεο:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...