Κυριακή, 08/02/26
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
Super League U15

«Παράσταση» για ένα ρόλο

Στην κορυφή του Νότιου Ομίλου παρέμεινε ο Ολυμπιακός, μετά την νέα του νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με σκορ 2-0. Οι ερυθρόλευκοι, είχαν από την αρχή του αγώνα την υπεροχή και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28’ με σουτ του Μούγιου, μετά από ασίστ Τσακίρη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γλυνός στο 72’ με φοβερό σουτ εκτός περιοχής.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης σημείωσε ότι: “μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας για φέτος αλλά και στο δεύτερο συνεχίσαμε δυνατά. Αυτό που θέλουμε είναι σε κάθε ματς να υπάρχει βελτίωση. Γι’ αυτό το λόγο δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Κλείσαμε με νίκη το 2015 και εύχομαι να έχουμε υγεία το 2016 για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ολυμπιακός: Σφυρλάς, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Μποσκουΐδης, Τασιάς, Ράμα (75′ Τσέργας), Τσακίρης, Γλυνός, Κοστιανούλης (62′ Γεωργαντής), Φέκκας (81′ Μπουλάρι), Μουγιός (77′ Μικρός).

ΑΕΚ: Φυρογένης, Αναστόπουλος (51΄Στεργιώτης), Αναστασίου, Αρβανίτης (41΄ Βεφίρι), Καραβίδας, Πετούσης, Σταμάτης, Αυγέρης (47΄ Βουγιουκλίδης), Πατρινός, Τσέλιος, Μπιλικαϊδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ