Πέμπτη, 25/04/24
Λάρισα (U20) - Κέρκυρα (U20)

“Μοιρασιά” στη Λάρισα! (photos)

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Λάρισα και Κέρκυρα, σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Super League U20.

Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά, με τον έντονο αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε κάποια μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μέρος, οι “Βυσσινί” μπηκαν δυνατά και έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ. Αρχικά στο 48′ όταν μετά απο σέντρα του Μακρή το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε ο Χατζής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βαρσαμίδη. Στο 51′ ο Καλφούτζος εκτέλεσε το φάουλ απ τα πλάγια, όμως ο Βαρσαμίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν με μακρινά σουτ να απειλήσουν την εστία του Κουτογλίδη, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Η Λάρισα παρέμεινε στην 10η θεση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον 22 βαθμούς. Απ την άλλη η Κέρκυρα, που κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας έπειτα απο συνεχόμενες ήττες, βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U20 της ΛάρισαςΚουτογλίδης, Κυρίτσης Ι., Αναγνώστης, Καλφούτζος, Καλούσης, Κυρίτσης Θ.(79′ Γεωργακόπουλος), Παπαγεωργίου, Καραλούλης, Χατζής, Μακρής(62′ Νούσιος), Τζέκα (84′ Δερμιτζάκης).

Η σύνθεση της U20 της ΚέρκυραςΒαρσαμίδης, Τρεπεκλής, Τζατζανάς, Γκίτσης, Μοκοβίλα, Κυζιρίδης, Τσάνης(54′ Νόκας), Βλάχος(74′ Γκερέκος), Μίσκου, Ζαϊμά, Λάμπογλου.

Οι photos είναι από το sportlarissa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U17

“Χαμός” στα ημιτελικά της Super League U17 για μια...

Η Super League U17 έφτασε αισίως στα ημιτελικά των μπαράζ αγώνων, για μια θέση στον τελικό που...
Super League U19

Με δυο μεγάλα ντέρμπι έρχεται η Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 φτάνει στο τέλος του, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα μικρό...
Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...