Παρασκευή, 29/03/24
Αστέρας Τρίπολης (U17) - Παναθηναϊκός (U17)

Ανατροπή, νίκη και -4 για τον Παναθηναϊκό! (photos/vid)

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα απο την Τρίπολη, κερδίζοντας τον Αστέρα με 3-1, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League U20.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγγελή, ωστόσο στη συνέχεια δέχθηκαν τρια γκολ. Στο 29ο λεπτό ο Μίγγος εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαυρομάτης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′ ο Μπουζούκης με ωραίο σουτ έξω απο τη περιοχή και αφού η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι έκανε το 1-2. Στο 58′ ο Παπανικολάου είδε τη προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια οι “Αρκάδες” δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Δημήτρουλας στο 84′ μετά απο φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ του Τσιφτσή.

Χάρη σε αυτή τη νίκη του και την απώλεια βαθμών που είχε νωρίτερα ο Ολυμπιακός, οι “πράσινοι” μείωσαν την διαφορά απο τους “ερυθρόλευκους” στους 4 βαθμούς. Το “τριφύλλι” έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Απ την άλλη ο Αστέρας είδε την ΑΕΚ να τον πιάνει στην θέση της βαθμολογίας, με τις δυο ομάδες να έχουν απο 26 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Η σύνθεση της U20 του Αστέρα ΤρίποληςΤσιφτσής, Τσέκος, Παπαγγελής, Γ. Ζήσης, Ευαγγέλου, Μακροστέργιος, Κοντογιαννόπουλος, Μπαστιάνος, Μπινιώρης, Τσιώλης, Δουβίκας, ενώ μπήκαν και οι Αγγ. Ζήσης, Απειρανθίτης.

Η σύνθεση της U20 του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Βαλμάς, Ντόκο, Μαυρομάτης, Ζερβόπουλος, Μίγγος (85′ Μανιδάκης), Θεοχάρης, Μπουζούκης, Παπανικολάου (89′ Σάμιος), Κουντουριώτης (76′ Ξεπαπαδάκης), Δημήτρουλας.

Δείτε video με την αναμέτρηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.