Παρασκευή, 29/03/24
Ατρόμητος (U20) - Πανιώνιος (U20)

“Έσωσε” το βαθμό η U20 του Ατρομήτου!

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο στο “Δημοτικό Γήπεδο του Ρουφ”, στο πλαίσιο της 11ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής της Super League U20.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε γρήγορα με τις ευκαιρίες να ακολουθούν η μια την άλλη.

Στο 55΄ο Πανιώνιος έκανε το 0-1, ωστόσο η χαρά του δεν κράτησε για πολύ. Αυτό γιατί στο 65′ ο Αντώνης Τριμμάτης που είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή και αγωνίζονταν για πρώτη φορά με την U20, κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Κοτσίκος έκανε το πλασέ, ο Αστράς απομάκρυνε και ο Τριμμάτης απο κοντά πέτυχε το παρθενικό το τέρμα.

Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε πολλές ευκαιρίες και απο τις δύο πλευρές, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Έτσι οι “Κυανέρυθροι” παρέμειναν στην θέση με 26 βαθμους, ενώ οι “Περιστεριώτες” βρίσκονται στην θέση με 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Για την U20 του Ατρομήτου ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Γιαταγαννάκης,Τζίνοβιτς, Στρούγγης, Κρουσέλ Παναγιωτόπουλος, Φαρία, Παυλής, Δαλκαφούκης, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Τριμμάτης, Κότσικος, Κουτρούλης.

Η σύνθεση της U20 του Πανιωνίου: Αστράς. Βλάχος, Μπέτσας, Δάβρης, Σταυρόπουλος, Αρσενίδης, Γλυνός, Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος(65’Αποστόλου),Οικονομίδης(89′ Μητσιογιάννης), Σταμίρης(75’Δημητρόπουλος)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...