Βέλγιο

Κοντά στο να γίνει… Κανονιέρης ο Τζόλης!

Η Άρσεναλ φαίνεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Τροσάρ και το όνομα είναι ελληνικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, οι “κανονιέρηδες” βρίσκονται σε τελικό στάδιο για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη από την Κλαμπ Μπριζ, προσφέροντας 35 εκατομμύρια λίρες — ποσό που ξεπερνά τα 41 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μικέλ Αρτέτα βλέπει στον Έλληνα εξτρέμ τον ιδανικό διάδοχο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Τροσάρ να κατευθύνεται κατά πάσα πιθανότητα προς τη Μπεσίκτας έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, θα σπάσει δύο ιστορικά ρεκόρ ταυτόχρονα. Ο Τζόλης θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Κλαμπ Μπριζ, ξεπερνώντας τον Ντε Κετελάρε που είχε πουληθεί στη Μίλαν έναντι 37,5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχει καταβληθεί το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία.

Τα νούμερα της περσινής σεζόν του εξηγούν απόλυτα το ενδιαφέρον. Σε 36 εμφανίσεις στο βελγικό πρωτάθλημα, ο Τζόλης σημείωσε 17 γκολ και μοίρασε 23 ασίστ — μια απόδοση που σπάνια συναντάς σε οποιοδήποτε επίπεδο. Στο Champions League πρόσθεσε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 9 αγώνες, επιβεβαιώνοντας ότι το επίπεδό του μεταφράζεται και στη μεγάλη ευρωπαϊκή σκηνή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ