ΠΑΟΚ

Υπέγραψε ο Δημητριάδης για 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ!

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, Τάσος Δημητριάδης, υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο ύψους 1.76μ. μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ το 2012, αφού πρώτα πέρασε από τον Αχιλλέα Τριανδρίας και τον Ηρακλή και στη συνέχεια, αφού έκανε προπονήσεις στις Ακαδημίες της Λίβερπουλ, της Σάλκε και της Μπαρτσελόνα, κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

Τις δυνατότητες του Δημητριάδη γνωρίζει πολύ καλά ο Βλάνταν Ίβιτς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην U20 και μαζί κατέκτησαν έναν τίτλο.

Στο συμβόλαιο του νεαρού παίκτη, που πέρυσι αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (πέτυχε γκολ στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου), έχει μπει και όρος για τουλάχιστον δέκα συμμετοχές που πρέπει να κάνει του χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

Νίκη για την U15 του Βόλου επι της Καλαμάτας!

Νίκη για την U15 του Βόλου, η οποία επικράτησε...

“Χ”αλάστηκαν Ηρακλής και Ατρόμητος!

Ισόπαλο 0-0 στο ματς της U19 του Ατρόμητου με...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Ολυμπιακός!

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

Τρίτη σερί νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πέτυχε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ