Στίβος

Η 16χρονη δήλωσε από νωρίς παρούσα…

Η νεαρή αθλήτρια Αναστασία Ντραγκομίροβα, έλαμψε τη συμμετοχή της σε meeting κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Πτολεμαίδα και διοργανώθηκε από τον Αίολο Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Β. Ελλάδας.

Η νεαρή αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ πήρε μέρος σε δύο αγωνίσματα κι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια.

Η 16χρονη έκανε τέσσερα άλματα στο μήκος με το καλύτερο στα 6,06 μ., ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στο ύψος, όπου ξεπέρασε τα 1,65 μ. και είχε καλές, αλλά άκυρες προσπάθειες στα 1,70 μέτρα.

Η Ντραγκομίροβα όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα ρίξει το βάρος της στα σύνθετα, αγώνισμα στο οποίο είναι σε θέση να πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις. Η πιτσιρίκα το 2018 πέτυχε 5.401 βαθμούς στο έπταθλο U18.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κέρδισε Αστέρα και έκανε το… 18/18 ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Αστέρα, επικρατώντας...

Τετράστερη εμφάνιση στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Τρίπολη, επικρατώντας με 4-0...

Τα πρώτα “πιστόλια” της Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 βρίσκεται στην τελική...

Έκανε την ανατροπή στη Λάρισα η U15 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πέρασε από τη Λάρισα, επικρατώντας με 3-2,...

Μεγάλη νίκη για τη Λάρισα κόντρα στον ΟΦΗ!

Η Λάρισα έκανε μια μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ