Πάλη

Ο Πιλίδης στα προημιτελικά του Παγκοσμίου!

Δύο εκπληκτικές νίκες πήρε ο Γιώργος Πιλίδης στα 61 κιλά της ελευθέρας πάλης, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 στο Βουκουρέστι!

Το παιδί ‘θαύμα’ της παγκόσμιας πάλης, αν και καινούργιος στην συγκεκριμένη κατηγορία, πήρε δύο τεράστιες νίκες στο φινάλε, επί δύο πολύ δυνατών αντιπάλων και συνεχίζει στα προημιτελικά της κατηγορίας!

Στον πρώτο γύρο άφησε εκτός τον Γεωργιανό Βακτανγκασβίλι με 7-6, ενώ στον δεύτερο γύρο απέκλεισε τον Ινδό Αρούν με 7-5, παίρνοντας την νίκη μόλις 9 δέκατα πριν το τέλος της αναμέτρησης!

Σε εκείνο το σημείο έχανε με 5-4, αλλά τον γύρισε και πήρε δύο πόντους. Στα 0.9 που έγινε αυτό, ο Ινδός έκανε ένσταση την οποία και έχασε, με αποτέλεσμα ο Πιλίδης να πάρει άλλον ένα πόντο και να προκριθεί στα προημιτελικά!

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Ιρανό Σαντεγκικουκάντε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι αλλάζει στα πρωταθλήματα U19 και U17 της Superbet League 2;

Αλλαγές και αναβαθμίσεις έρχονται στα πρωταθλήματα υποδομών της Superbet...

Μεγάλο ταλέντο της U19 του ΟΦΗ ανακοινώθηκε σε… νέα ομάδα!

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές...

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε νεαρό της ΑΕΚ!

Η Athens Kallithea ενισχύει τις πλευρές της επίθεσης με...

Το ρόστερ της προετοιμασίας της U19 του Ατρομήτου!

Με την αποχώρηση του Καρανδρίκα προς τη Μπάγερν Μονάχου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ