''A-Z''

“Με την υπογραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς”!(photo)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα έχει τη δική του εταιρεία αθλητικών ειδών. Οι λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, εκτός από το όνομα της μάρκας που θα είναι «A-Z». Όπως αναφέρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το όνομα προέρχεται από το «from amateur to Zlatan» (από ερασιτέχνης σε Ζλάταν).

Οι λεπτομέρειες και το επιχειρηματικό πλάνο της νέας κίνησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνουν γνωστά στις 7 Ιουνίου, όταν ο Σουηδός σούπερ σταρ θα παρουσιάσει το νέο project σε εκδήλωση, που θα γίνει στο Παρίσι.

“Συμπαίκτης” και συνεργάτης του Ζλάταν στο εγχείρημα αυτό, θα είναι ο Πέτερ Βάμερ, ιδιοκτήτης μεγάλης νορβηγικής εταιρείας κατασκευής ενδυμάτων και υφασμάτων Varner Group. “Η ισχύς εν τη ενώσει”, λοιπόν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας εταιρείας, της «Varner Ibrahimovic».

Zlatan-Ibrahimovic_1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

Νίκη για Λεβαδειακό – Ανακοίνωση κατά διαιτητών από Παναιτωλικό!

Ένταση είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό...

Ο Ατρόμητος πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με τρίποντο!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ