Super League U17

Ατρόμητο… παιχνίδι (photos)

Ένα πολύ ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα της Super League U17 με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και πήραν το προβάδισμα στο 35′ με τον Κανελλόπουλο και στο 38′ “έγραψαν” το 2-0 με τον Απειρανθίτη.

Ωστόσο, οι παίκτες του Ατρόμητου δεν τα παράτησαν και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοιρασγεντή αρχικά μείωσαν σε 2-1 και στη συνέχεια του αγώνα με τον ίδιο παίκτη στο τέλος έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Πανηγυρικό το κλίμα μετά την λήξη του αγώνα όπου οι γηπεδούχοι αποθεώθηκαν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο νότιο όμιλο και την συμμετοχή τους στα play off!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος: Λιβησιανός, Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Βιταλιώτης, Κιτσόπουλος, Μοιρασγέντης, Ζαραφέτας, Κούκρας, Δόσης, Κακοσίμος.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κουρτέσης, Φωτόπουλος, Ζήσης Γ., Αντζουλάς, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Γλέζος, Γεωργόπουλος, Κανελλόπουλος, Τερεζίου

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

Έχει πάρει τα “μυαλά” της Ευρώπης το σούπερ ταλέντο του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνια για να καθιερωθούν και...

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ