Διπλή “μπαλωθιά” από Πλατανιά!

Έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός, ώστε οι παίκτες του Πλατανιά να πανηγυρίσουν και πάλι νίκη!

Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη της έδρας τους και έτσι επιβλήθηκαν με σκορ 2-0 της Ξάνθης στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League U20.

Οι παίκτες του Πλατανιά έδειξαν πιο αποφασισμένοι και πως ήθελαν πιο πολύ το “τρίποντο” σε σχέση με τους αντιπάλους τους που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Έτσι, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 13‘ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, αλλά, δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ της ισοφάρισης αν και έφτασαν πολύ κοντά όταν ο Δημητριάδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Και αφού δεν έγινε το 1-1 λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 73‘ ήρθε το δεύτερο γκολ για τους Κρητικούς που έκαναν το 2-0 και το κράτησαν ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς: Κούρης , Μαραγκουδάκης, Σέχου, Σταθινάκης, Ρουσάκης Ευγ. (68’ Παπαδάκης), Ρουσάκης Εμμ., Ζίκο Φα. (61’ Μαθιουδάκης), Καμπόσος (54’ Στεφανίδης), Παπανικολάου, Σκουλουδάκης, Γαρεφαλάκης.

SKODA Ξάνθη: Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς, Βαφειάδης, Θεοδωρίδης, Κώστας, Μπουνταγκίδης (80′ Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος, Χατζής, Λαζαρίδης (65′ Σαμπανίδης), Δημητριάδης, (65′ Καπτέλι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ