Εθνική Ανδρών

“Πετούν στα σύννεφα” οι διεθνείς Δώνης και Ρέτσος!

Τάσος Δώνης και Παναγιώτης Ρέτσος κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών ενόψει του “τελικού” με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Μία κλήση απόρροια της εκπληκτικής φετινής πορείας και βελτίωσης που επέδειξαν με τις φανέλες των Νις και Ολυμπιακού αντίστοιχα.

Τόσο ο 20χρονος επιθετικός (γεννηθείς 29/8/1996), τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στη Γιουβέντους, όσο και ο 19χρονος αμυντικός των Πειραιωτών (γεννηθείς 9/8/1998) δήλωσαν περήφανοι που θα φορέσουν την φανέλα με το εθνόσημο και μίλησαν… σαν έτοιμοι από καιρό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Δώνη

 

“Νιώθω πολύ χαρούμενος. Εξ αρχής η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών ήταν ένας πολύ μεγάλος στόχος για μένα. Τα κατάφερα χάρη στη σκληρή δουλειά και πηγαίνοντας καλά με την ομάδα μου. Αυτό που επιθυμώ τώρα είναι να δώσω το 100% των δυνάμεών μου στις προπονήσεις και να δείξω ότι είμαι έτοιμος και για το ματς στην Βοσνία”.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ρέτσου

 

“Νιώθω μεγάλη χαρά για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών. Το να έχει ένας ποδοσφαιριστής τη δυνατότητα να αγωνιστεί με το εθνόσημο, αποτελεί προνόμιο, όμως παράλληλα και μεγάλη ευθύνη. Θα προσπαθήσω, με την αγωνιστική και την εξωαγωνιστική συμπεριφορά μου, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Σλάβια!

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Σλάβια Πράγας...

Κάνει φιέστα με… ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ!

Το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 17:00, οι εγκαταστάσεις της...

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που… σκοράρει σαν επιθετικός!

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οι κεντρικοί αμυντικοί δεν περιορίζονται πλέον...

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός με την Γιουβέντους!

Στο πρώτο του παιχνίδι στο Puskas Cup ο Παναθηναϊκός...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δεχθεί… προτάσεις πάνω από 25 “μυρίων” για Μουζακίτη!

Αποτελεί κοινό μυστικό στην διεθνή πιάτσα agents πως ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ