Σάββατο, 14/02/26
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
Αγγλία

“Καμπάνα” για την Ακαδημία της Λίβερπουλ!

Με απαγόρευση μετεγγραφών για 2 χρόνια τιμωρήθηκε η Ακαδημία της Λίβερπουλ, καθώς η Premier League έκρινε τους “reds” ένοχους για εκμετάλλευση και παράνομη προσέγγιση 12χρονου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής της Στόουκ.

Έτσι οι πέντε φορές πρωταθλητές Ευρώπης, θα μπορούν να ενισχύσουν ξανά την Ακαδημία τους το 2019, ενώ θα πληρώσουν και πρόστιμο ύψους 100.000 λιρών.

Αξίζει να επισημάνουμε, πως η Λίβερπουλ παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει να καλύψει μερικές από τις οικονομικές απαιτήσεις των κηδεμόνων του 12χρονου ποδοσφαιριστή, στην συνεχεία έκανε πίσω εκθέτοντας τον νεαρό και αφήνοντάς τον με πολλά χρέη, γεγονός που δεν του επέτρεπε να πάρει μετεγγραφή για άλλη ομάδα.

Επίσης, η “ρήτρα” των 56.700 ευρώ που έπρεπε να καταβάλλουν οι “κόκκινοι” στη Στόουκ, δεν πληρώθηκε ποτέ, ενώ η Λίβερπουλ είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του ποδοσφαιριστή προτού πάρει την σχετική άδεια από την ομοσπονδία.

Έτσι, η Λίβερπουλ για την επόμενη διετία δεν θα μπορεί να αποκτήσει νεαρά ταλαντούχα παιδιά, όπως είχε κάνει με τους Στέρλινγκ, Άιμπ και Τζερόμ Σινκλέρ, οι οποίοι πουλήθηκαν συνολικά περίπου 90.000.000 ευρώ. Παρόλα αυτά, θα μπορέσει το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Ράιαν Σεσενιόν της Φούλαμ (αριστερό μπακ), καθώς θα έχει κλείσει τα 17 του χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Νόα Άλεν “ψάχνεται” για ομάδα και… έχει λόγους!

Την ώρα που άπαντες γράφουν για τον Νόα Άλεν...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Ήττα για την Εθνική Νέων από την Κροατία!

Στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στην Κροατία η Εθνική...

“Πολύ καλή η δουλειά στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ