Αγγλία

Θέλει 17χρονο ταλέντο απο τη Σάντος η Λίβερπουλ!

Στο “στόχαστρο” της Λίβερπουλ φαίνεται να βρίσκεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Σάντος, Ροντρίγκο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ψάχνει στην αγορά και για κι άλλους μικρούς ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές.

Πρόθεση του Γερμανού τεχνικού είναι να “χτίσει” τη “νέα” Λίβερπουλ, γύρω απο ταλέντα των ακαδημιών του συλλόγου, αλλά και απο κάποιους άλλους μικρούς, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του.

Έτσι τις τελευταίες μέρες οι “κόκκινοι” προσπαθούν να αποκτήσουν τον 17χρονο, Ροντρίγκο, ο οποίος ανήκει στη Σάντος και αγωνίζεται στη τη δεύτερη ομάδα, με την οποία διαπρέπει. Το εμπόδιο στην υπόθεση φαίνεται να είναι κυρίως η οικογένεια του μικρού, η οποία δεν θέλει να βιαστεί ο Ροντρίγκο.

Ενδεχόμενη μετεγγραφή στη Λίβερπουλ θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στη καριέρα του, το οποίο μπορεί να μην βγει και να “κάψει” τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Και ο ίδιος όμως φαίνεται να θέλει πρώτα τη καθιέρωση του στην πρώτη ομάδα της Σάντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε ταλεντάκι από την Κέρκυρα ο Πανιώνιος!

Ένα νέο ταλέντο από την Κέρκυρα χτυπά την πόρτα...

Σοβαρό τροχαίο για νεαρό της U19 της ΑΕΚ – Video από τον απεγκλωβισμό!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Πεντέλης στα Μελίσσια το...

Φιλική ήττα της Εθνικής από το Κατάρ!

Η Εθνική Ελπίδων (U21) ηττήθηκε 2-1 από την U23...

Η ΑΕΚ δοκιμάζει ταλεντάκι από τον Πανθρακικό!

Η ΑΕΚ έχει στις εγκαταστάσεις της ένα ταλαντούχο παιδί...

“Ο κόσμος είδε ότι υπάρχει ταλέντο στα παιδιά του Άρη”!

Ο προπονητής της U19 του Άρη, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, μίλησε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ