Σε ένα παιχνίδι…”διαφήμιση” για το ποδόσφαιρο οι U17 Πανιωνίου και Παναθηναϊκού αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, για την 20η αγωνιστική της Super League U17.
Η ομάδα του κ.Συλαϊδόπουλου έκανε το 0-1 στο 28′ με γκολ του Εμμανουηλίδη. Ο Μαχαίρας πέντε λεπτά αργότερα (33′) έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Ο Ιωαννίδης στο 37′, ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Πανιώνιο κάνοντας το 2-1. Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, αντέδρασε και με τα τέρματα των Μιχαήλ (57′) και Εμμανουηλίδη (63′ πέναλτι) έκανε το 2-3.
Οι “γηπεδούχοι“, εν τέλει, “έκλεψαν” τον βαθμό της ισοπαλίας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζώτου στο 80′. Οι “φιλοξενούμενοι” μπορούσαν να πάρουν την νίκη, αν ο Εμμανουηλίδης στο 88′ δεν σημάδευε το δοκάρι με κεφαλιά.
Η σύνθεση της U17 του Πανιωνίου: Τζώρτζης, Καμπουρούδης, Μίκο, Κορακιανίτης, Ιωαννίδης, Ατζέλι, Ζώτος, Γρίβας, Μαχαίρας, Τσερέγκωφ, Νομικός
Έπαιξαν και οι: Ποντικάκος, Οικονόμου Ρουκουνάκης, Πάτσης
Η σύνθεση της U17 του Παναθηναϊκού: Κακοσαίος, Σπίνος, Ζωγραφάκης, Καραγιάννης, Μανιδάκης, Σκεντεράι, Κολλώκας, Σερπεζής, Μιχαήλ, Εμμανουηλίδης, Σούλτσε
Έπαιξαν και οι: Καλομοίρης, Βενέτης, Τουρούκης, Δουγένης