Ολυμπιακός

Ρέτσος: “Είμαι περήφανος και συγκινημένος”!

Στο χθεσινό (8/2) παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, ο 18χρονος αμυντικός των “ερυθρολεύκων”, Παναγιώτης Ρέτσος (γεννημένος στις 9/8/1998), χρίστηκε αρχηγός της ομάδας του και όπως ήταν λογικό μετά το τέλος του παιχνιδιού εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος γι αυτό το γεγονός.

Εκτός απο συγκινημένος ο νεαρός στόπερ εμφανίστηκε και περήφανος που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι απέναντι στους “Περιστεριώτες”.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού:

“Είμαι περήφανος και συγκινημένος, που φοράω το περιβραχιόνιο, ειδικά μια τέτοια μέρα. Είναι ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το γεγονός ότι το κατάφερα σε αυτή την ηλικία είναι ακόμα μεγαλύτερο επίτευγμα. Είναι τιμή για μένα. 

Θα παίζω πάντα, όπου μου λέει ο προπονητής. Είναι μια νέα εμπειρία για μένα, που έπαιξα στο κέντρο. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να αντεπεξέλθω.

Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κι αυτό με στεναχωρεί. Θα πάμε στο Περιστέρι για να κάνουμε ένα εξίσου καλό παιχνίδι. Για να βάλουμε τα γκολ και να περάσουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το βραζιλιάνικο ταλέντο που άναψε”φωτιές” σε Ολυμπιακό και Σαχτάρ!

Φαίνεται πως ο Ιανουάριος θα έχει αρκετό λατινοαμερικάνικο "αλατοπίπερο"...

Αυτός είναι ο ακριβότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Ποιοι συμπληρώνουν την 10άδα;

Ο Σεπτέμβρης που πέρασε ήταν γραμμένος με χρυσά γράμματα...

Ο ΠΑΟΚ έμαθε αντίπαλο για το Youth League!

Η U19 ομάδα της ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση που...

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ