Κυριακή, 15/02/26
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
Ατρόμητος

Ο Κορακάκης αποχαιρέτησε την U20 του Ατρομήτου!

O Γιώργος Κορακάκης έλυσε τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο και την Δευτέρα (6/2) επισκέφθηκε το Προπονητικό Κέντρο της ομάδας στο “Νταμάρι”, για να πει “αντίο” στα δικά του “παιδιά”, αυτά της U20.

Το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό, καθώς ο 40χρονος τεχνικός διετέλεσε για δύο χρόνια προπονητής της U20, πριν αναλάβει την πρώτη ομάδα. Αν και ξεκίνησε ιδανικά, στη συνέχεια τα πράγματα στράβωσαν, με αποτέλεσμα ο Κορακάκης να απολυθεί απο τον πάγκο των “Περιστεριωτών”.

Παρόλα αυτά φρόντισε να αποχαιρετήσει την U20 του συλλόγου, την οποία στην ουσία “έχτισε” μόνος του, τροφοδοτώντας έτσι με πολλούς ποδοσφαιριστές την πρώτη ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών, Τόλης Αποστόλου, ο γενικός αρχηγός της U20, Σίμος Συμεωνίδης και ο γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κασπίρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

Πήρε την εξ’ αναβολής νίκη στις Σέρρες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

Ο Νόα Άλεν “ψάχνεται” για ομάδα και… έχει λόγους!

Την ώρα που άπαντες γράφουν για τον Νόα Άλεν...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ