Έλληνες εξωτερικού

Γκολ και ασίστ ο Παυλίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος ήταν ο μεγάλος νικητής του ελληνικού εμφύλιου με την Φορτούνα Ντίσελντορφ του Χάρη Μαυρία.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν βρήκε δίχτυα, αλλά έδωσε την ασίστ για το γκολ που χάρισε την εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του με 1-0. Ο δανεικός από την Σάντερλαντ μέσος ξεκίνησε βασικός, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να σκοράρει.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν εκτός αποστολής του παιχνιδιού με την Λεβερκούζεν που έληξε 3-3, όπως και ο Άγγελος Αργύρης στο ματς της Βέρντερ Βρέμης ΙΙ με την Βίτσμπουργκερ Κίκερς (1-1) του Γιάννη Καρσανίδη που αγωνίστηκε για 82 λεπτά.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης ήταν βασικός στη νίκη επί της Βέχεν Βίσμπαχεν με 1-0, ενώ ο Σπύρος Φουρλάνος και Νίκος Βέργος έμειναν εκτός στα ισοπαλα 1-1 παιχνίδια της Σόνενχοφ Γκρόσμπαχ και Έλτσε, με τις Φορτούνα Κολωνίας και Καγκοστέρα αντίχτοιχα.

Το παιχνίδι της Λουγκάνο με την Βασιλεία αναβλήθηκε και τα αδέλφια Δώνη δεν αγωνίστηκαν, ενώ ο Μπάμπης Λυκογιάννης έπαιξε σε όλο τον αγώνα με την Μάτερμπουργκ όπου η Στουρμ έχασε 1-0.

Επίσης, ο Θωμάς Γκάρας που αγωνίζεται στην Πάντοβα της Primavera δεν είχε αγωνιστική δράση, αφού η ομάδα του είχε ρεπό.

Από την άλλη πλευρά ο Βαγγέλης Παυλίδης που φοράει τη φανέλα της Μπόυχουμ U19 έπαιξε και τα 90′ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σποκχόφελ και συνέβαλε σημαντικά, ώστε η ομάδα του να επικρατήσει με σκορ 6-0, ενώ είχε και από ένα γκολ και μία ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόπαλο και το “Αθηναϊκό” ντέρμπι της Super League U19!

Μετά το παιχνίδι των U17, που είχε διεξαχθεί στις...

“Πεντάστερη” εμφάνιση για τον Ολυμπιακό επί του Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε κανένα εμπόδιο και επικράτησε με...

Πέρασε το εμπόδιο του Αστέρα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα με 2-0, για την...

“Κόλλησαν” στο μηδέν Ατρόμητος και Βόλος!

Ατρόμητος και Βόλος έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ