Κύπελλο Ελλάδος

Το Κύπελλο…”ανήκει” στους νέους!

Δεν είναι λίγοι οι προπονητές, που μέσω των παιχνιδιών του Κυπέλλουδίνουν” την ευκαιρία σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στις αναμετρήσεις του περασμένου τριημέρου για την Φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αρχή έγινε από την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τα Τρίκαλα. Εκεί, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χρησιμοποίησε τους Μπαστιάνο, Κυριακόπουλο και Ευαγγέλου. Πρέπει να επισημάνουμε ότι οι συγκεκριμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν χρησιμοποιηθεί και στην Super League από τον τεχνικό των Αρκάδων.

Στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε Γαλανόπουλο και Μεληκιώτη, ποδοσφαιριστές οι οποίοι παρόλα αυτά παίρνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής και στο πρωτάθλημα.

Ο Πάουλο Μπέντο στην “επικίνδυνη” έξοδο του Ολυμπιακού στο “Κλ.Βικελίδης” χρησιμοποίησε τους Ρέτσο, Μανθάτη, Ανδρούτσο και Νικολάου, με τον τελευταίο να κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα των “ερυθρόλευκων“.

Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Αναστόπουλος έβαλε ως αλλαγή τον 17χρονο μέσο Καρβούνη στις καθυστερήσεις.

Στο ματς-διαφήμιση του ποδοσφαίρου που έγινε στη Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο, ο προπονητής των “γηπεδούχων“, Μπάμπης Τεννές, χρησιμοποίησε ως αλλαγή τον 17χρονο Μανιά και τον 18χρονο Πατσαρούχα.

Ο Γιώργος Κορακάκης, από την άλλη, είχε στο βασικό σχήμα δύο από τα ελπιδοφόρα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον αριστερό μπακ, Αλέξανδρο Κατράνη και τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Λημνιό.

Τέλος, στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς αγωνίστηκε ο Δεληγιαννίδης, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το παρθενικό του τέρμα με την πρώτη ομάδα του “δικεφάλου” του βορρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Υποκλίθηκε” στο ταλέντο του Τζόλη ο Ανρί!

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Τζόλης στην καλοκαιρινή...

Δυο μεγάλα ταλέντα του Βόλου υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο!

Άλματα ανόδου πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του...

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας για Ολυμπιακό Β’ και U19 σε Πήλιο και Καρπενήσι!

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό και καθοριστικό κομμάτι της θερινής τους...

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ