Νίκη επί της αντίστοιχης της Ουκρανίας (1-0) πέτυχε η U17 της Εθνικής, στο πρώτο παιχνίδι του “Aegean Cup”, που διεξάγεται στην Τουρκία.
Η Εθνική είχε τον έλεγχο του αγώνα σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και ήταν ξεκάθαρο πως αργά ή γρήγορα το γκολ θα ερχόταν. Έτσι λοιπόν, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αλεξανδρόπουλος στο 38′. Η Ουκρανία είχε δυο καλές στιγμές με σουτ, τα οποία δεν απείλησαν αρκετά τον νεαρό Μανδά.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα “στρέφει” την προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (14:30) με το Μαυροβούνιο.
Η σύνθεση της U17 της Ουκρανίας: Τρούμπιν, Σνισάρ, Αούσι, Ντανίλιουκ, Γιακούμπα, Ματβέιεβ, Μελνίιτσουκ (41′ Βοιανόφσκι), Μπίμπλικ (41′ Μπέλιχ), Μουντρικ (46′ Κιζινιακ), Σίκαν, Πιντρούτσνιυ
Η σύνθεση της U17 της Εθνικής: Μανδάς, Λιάβας (51′ Αρβανίτης), Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Δόσης (41′ Καραγιάννης), Μαρουδής, Σερπέζης (72′ Σταμάτης), Κωτσιόπουλος, Θεοοδωρόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (61′ Γεωργαντής), Βρακάς (72′ Τσάνης), Θύμιανης (41′ Ορκάς).

