Πέμπτη, 25/12/25
Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025
Εθνική Νέων (U19)

Γκούμας: “Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο”! (photos)

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας.

Ο προπονητής της U19 δήλωσε πως η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ότι στόχος αποτελούν τα τελικά της διοργάνωσης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας:

“Άξια κερδίσαμε κόντρα στη Βουλγαρία. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Όπως είχα πει και μετά τον προηγούμενο αγώνα, παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα βρίσκει τους ρυθμούς της. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση. Περάσαμε πρώτοι στον όμιλό μας, όπως ήταν και ο πρωταρχικός μας στόχος. Τώρα παίζουμε για τις θέσεις 1-8. Σκοπός μας είναι να πάμε στα ημιτελικά και έπειτα στα τελικά της διοργάνωσης. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Τα παιδιά αφομοιώνουν αυτά που ζητάμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Χαμός” για τον νεαρό Καρέτσα από μεγάλες ομάδες!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Καρέτσας έχει μπει... σε λίστες και...

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ “παλεύουν” για νεαρό από το Καζακστάν!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο... στόχαστρο τους τον...

Τι να πεις σε ένα παιδί που δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο σε ένα άθλημα;

Αν το παιδί σας έχει επιλέξει ένα άθλημα στο οποίο φαίνεται να μην είναι "αστέρι", θέλει προσεκτικούς χειρισμούς από πλευράς σας, για να μην πάρει λάθος μήνυμα.

Η Ελληνίδα που κυνηγά ταλέντα στην Premier League!

Δεν είναι όλοι όσοι δουλεύουν στο ποδόσφαιρο μπροστά στις...

Ήττα και από την Ιρλανδία για την Εθνική Προπαίδων!

Η Εθνική Προπαίδων (U15) ηττήθηκε 3-1 από την αντίστοιχη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ