Κυριακή, 08/09/24
Ξενα Πρωταθληματα

Υμνεί τους μικρούς της Γιουνάιτεντ ο Ρόμπσον

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο έμπειρος τεχνικός και παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» υποκλίνεται στην… είσοδο του Μάρκους Ράσφορντ στο προσκήνιο, δείχνοντας παράλληλα πως περιμένει ανάλογη συνέχεια και από τους υπόλοιπους «μικρούς» της Γιουνάιτεντ.

«Ο τρόπος με τον οποίο οι νέοι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στην ομάδα και αγωνίζονται στους τελευταίους αγώνες είναι εκπληκτικός τόσο για τον σύλλογο όσο και για τις ακαδημίες. Πιστεύω όμως πως και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές αξίζουν συγχαρητήρια», τόνισε αρχικά ο Ρόμπσον, για να συμπληρώσει: «Θεωρώ πως πέρα από τους τραυματίες, οι έμπειροι παίκτες ήταν εξαιρετικοί. Ντε Χέα, Κάρικ, Μπλιντ, Ερέρα, Μάτα και Σνέιντερλιν πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και βοήθησαν τους νεαρούς να βγάλουν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους στο παιχνίδι».

Έπειτα, ο Μπράιαν Ρόμπσον, σχολίασε: «Όλοι αγαπάμε τα παιδιά και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται. Πάντοτε ψάχνουμε για τον επόμενο Γκιγκς και Σκόουλς και αυτό είναι το σωστό, επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντοτε στηριζόταν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από τις ακαδημίες της».

Κλείνοντας, ο Ρόμπσον προέβλεψε… πονοκέφαλο για τον Λουίς Φαν Χάαλ: «Όταν οι τραυματίες επιστρέψουν στους αγώνες, ο Λουίς Φαν Χάαλ θα έχει σημαντικό πονοκέφαλο. Θα πρέπει να πάρει απόφαση για το ποιους θα πρέπει να αφήσει εκτός αποστολής. Οι νεαροί παίκτες μας τα έχουν πάει εξαιρετικά. Σίγουρα ο Φαν Χάαλ θα έχει.. πρόβλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...