Super League U15

Εύκολο απόγευμα για Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες ουσιαστικά “καθάρισαν” το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, καθώς ο Μαρτίνης στο 12‘ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 20‘ το δυνατό σουτ του Γεωργαντή έκανε το 0-2 και ουσιαστικά έδωσε και τη νίκη σον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Γλυνό στο 70‘ να κάνει το 3-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Μπουλάρι.

ΑΕΚ: Φυρογένης, Μπολανάκης, Μπεκίρη, Αναστασίου, Καραβίδας, Αρβανίτης, Σταμάτης, Λαζαρίδης, Τσέλιος, Μπιλικαίδης, Αναστόπουλος.

Ολυμπιακός: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Ράμμα (65′ Μποσκουϊδης), Τσακίρης (72′ Μικρός), Γλυνός, Γεωργαντής (68′ Μπουλάρι), Φέκκας (75′ Τσέργας), Μούγιος (78′ Ντρούγκας).

Νίκος Τοπολιάτης (προπ. Ολυμπιακού): “Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τα πήγαμε καλά. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις για να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στον τελικό.Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σε κάθε αγώνα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

Αναχώρησε για Γερμανία η U15 του ΟΦΗ!

Με προορισμό το Μάνχαϊμ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ