Κυριακή, 08/09/24
Ατρόμητος

Η εμπιστοσύνη του Γιώργου Κορακάκη στους πιτσιρικάδες! (vids)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Τουλάχιστον τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές της U20 του Ατρόμητου, οι οποίοι κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν έχουν πάρει άφθονο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα από τον Γιώργο Κορακάκη.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Λημνιό (μεσοεπιθετικός), Αλέξανδρο Κατράνη (αριστερό μπακ), Σπύρο Νάτσο (αμυντικός μέσος) και Μιχάλη Μπαστακό (επιθετικός).

Ο Δημήτρης Λημνιός (γεννημένος στις 27/05/1998) με την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου μετρά 9 συμμετοχές στην Super League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας 1 γκολ (κόντρα στην Λάρισα) και 1 ασίστ (κόντρα στην ΑΕΚ). Αν συνεχίσει έτσι θα αποτελέσει ένα από τα αναντικατάστατα μέλη της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης (γεννημένος στις 04/05/1998) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολα ο ποδοσφαιριστής“αποκάλυψη” για τον φετινό Ατρόμητο. Έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε συνολικά 6 παιχνίδια (4 στην Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος) και δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο Σπύρος Νάτσος (γεννημένος στις 09/06/1998) είναι και αυτός ένα ακόμη αναντικατάστατο μέλος της U20 των “Περιστεριωτών”. Με την πρώτη ομάδα μετράει μέχρι στιγμής μόλις 2 συμμετοχές σε παιχνίδια Κυπέλλου. Ο ίδιος, πάντως, δείχνει πως με συνεχή δουλειά και προσήλωση θα ηγηθεί κάποια στιγμή του κέντρου της ομάδας του Ατρόμητου.

Ο Μιχάλης Μπαστακός (γεννημένος στις 27/07/1996) μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ-φορ, ενώ με την πρώτη ομάδα μετρά έως τώρα μόλις 2 συμμετοχές (στο Κύπελλο) πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ (χθες κόντρα στον Πανθρακικό). Δείχνει πάντως έως τώρα να έχει τα φόντα να αποτελέσει βασικό γρανάζι της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Περιστερίου στο μέλλον.

Ο Ατρόμητος “κρύβει” πολύ ταλέντο στις ακαδημίες του και σε λίγα χρόνια θα “πρωταγωνιστεί” στην πρώτη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...