Ατρόμητος

Η εμπιστοσύνη του Γιώργου Κορακάκη στους πιτσιρικάδες! (vids)

Τουλάχιστον τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές της U20 του Ατρόμητου, οι οποίοι κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν έχουν πάρει άφθονο χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα από τον Γιώργο Κορακάκη.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Λημνιό (μεσοεπιθετικός), Αλέξανδρο Κατράνη (αριστερό μπακ), Σπύρο Νάτσο (αμυντικός μέσος) και Μιχάλη Μπαστακό (επιθετικός).

Ο Δημήτρης Λημνιός (γεννημένος στις 27/05/1998) με την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου μετρά 9 συμμετοχές στην Super League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας 1 γκολ (κόντρα στην Λάρισα) και 1 ασίστ (κόντρα στην ΑΕΚ). Αν συνεχίσει έτσι θα αποτελέσει ένα από τα αναντικατάστατα μέλη της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης (γεννημένος στις 04/05/1998) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολα ο ποδοσφαιριστής“αποκάλυψη” για τον φετινό Ατρόμητο. Έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε συνολικά 6 παιχνίδια (4 στην Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος) και δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο Σπύρος Νάτσος (γεννημένος στις 09/06/1998) είναι και αυτός ένα ακόμη αναντικατάστατο μέλος της U20 των “Περιστεριωτών”. Με την πρώτη ομάδα μετράει μέχρι στιγμής μόλις 2 συμμετοχές σε παιχνίδια Κυπέλλου. Ο ίδιος, πάντως, δείχνει πως με συνεχή δουλειά και προσήλωση θα ηγηθεί κάποια στιγμή του κέντρου της ομάδας του Ατρόμητου.

Ο Μιχάλης Μπαστακός (γεννημένος στις 27/07/1996) μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ-φορ, ενώ με την πρώτη ομάδα μετρά έως τώρα μόλις 2 συμμετοχές (στο Κύπελλο) πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ (χθες κόντρα στον Πανθρακικό). Δείχνει πάντως έως τώρα να έχει τα φόντα να αποτελέσει βασικό γρανάζι της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Περιστερίου στο μέλλον.

Ο Ατρόμητος “κρύβει” πολύ ταλέντο στις ακαδημίες του και σε λίγα χρόνια θα “πρωταγωνιστεί” στην πρώτη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην… ατζέντα της Super League 2 ο τελικός της U17!

Η σεζόν της Super League 2 οδεύει προς το...

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ταλέντο από τη… Λάρισα!

Άλλο ένα ταλέντο από τη Λάρισα χτυπά την πόρτα...

“Παίζει” για να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Τζίμας!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

Σημαντική πρωτοβουλία για την Ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Αθλητισμός και αλληλεγγύη ενώθηκαν την Κυριακή 26 Απριλίου στο...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ