ΑΕΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

Ισόπαλο το Αθηναϊκό ντέρμπι της Super League U15!

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν οι U15 της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για την 9η αγωνιστική της Super League U15, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Βριλησσίων.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 0-1 με γκολ του Λαζαρίδη στο 60‘. Πέντε λεπτά αργότερα (65′), οι “πράσινοι” έκαναν το 0-2 με γκολ του Νιάρχου. Η U15 της ΑΕΚ αντέδρασε και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έφερε “τούμπα” το ματς παίρνοντας τον 1 βαθμό.

Αρχικά, μείωσε σε 1-2 με τον Κατσικά στο 76′, ενώ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας (80′), έφερε το ματς στα ίσια με γκολ του Τσερικλού.

Η σύνθεση της U15 της ΑΕΚ: Θεοχάρης, Πανταζέλος, Μαντζουρανάκης, Θεοδώρου, Γεωργόπουλος (70’ Κορομηλάς) Καρβουνιάρης, Κουρέας (41’ Γκιόκα) Δημητρίου (70’ Μαχαίρας) Κάτσικας, Γεωργιόπουλος (29΄Τσερικλός) Γιαννόπουλος (51’Γκέκα)

Η σύνθεση της U15 του Παναθηναϊκού:  Γαρδούνης, Σαλάτας (74’ Βόσσος), Μητρόπουλος, Σιαφάκας, Δουδέσης, Σιατούνης, Σακελλαρόπουλος, Δημοσθενιάδης, Φοινίκης, Λιάσκος (55’ Νιάρχος), Λαζαρίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

Η ΕΠΟ εξετάζει το ενδεχόμενο για… ΔΥΟ νεαρούς στις ενδεκάδες στο πρωτάθλημα!

Η ΕΠΟ φαίνεται αποφασισμένη να δώσει παραπάνω χώρο στους...

Το Κύπελλο… Μέσι επιστρέφει με μεγάλες Ακαδημίες!

Η ιδέα του Λιονέλ Μέσι να δημιουργήσει μια διοργάνωση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ