Η ΑΕΚ πήρε την ματσάρα κόντρα στον Λεβαδειακό, επικρατώντας με 4-1 στα Σπάτα, για την 10η αγωνιστική της Super League U19.
Οι πρώτες σημαντικές στιγμές ήρθαν μετά το πρώτο μισάωρο, με τον Καραργύρη να απειλεί δύο φορές (31′ και 43′), τον Νταμπίζα να βρίσκει φάση στο 41′ και τον Σιούτα να έχει ευκαιρία στο 45+1′. Ωστόσο, κανένα από αυτά τα τελειώματα δεν βρήκε δίχτυα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που προσπέρασε πρώτος, με τον Κράλλη να γράφει το 0-1 στο 52ο λεπτό, αιφνιδιάζοντας τη άμυνα της ΑΕΚ. Η απάντηση, όμως, δεν άργησε να έρθει: ο Καραργύρης, που είχε ήδη απειλήσει στο πρώτο μέρος, βρήκε δίχτυα με σουτ στο 61′ για το 1-1, και εννέα λεπτά αργότερα, στο 70′, μετά από φάση διαρκείας, “σημάδεψε” ξανά με τον ίδιο τρόπο δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Ανάμεσα στα δύο γκολ, ο Τσαραμανίδης είχε μια σωτήρια επέμβαση πάνω στη γραμμή του τέρματος, κρατώντας το 1-1 σε μια κρίσιμη στιγμή.
Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ισοφαρίσει ξανά, αλλά ο Σαρακασίδης στάθηκε σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε, κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του. Το ματς “κλείδωσε” στο 84′, όταν ο Αμανατίδης, μετά από πάσα του Φραντζεσκάκη, διαμόρφωσε το 3-1.
Στο 90+2′, ο ίδιος ο Φραντζεσκάκης πήρε… προσωπική εκδίκηση από την ασίστ και σκόραρε μόνος του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 υπέρ της ΑΕΚ.
Συνθέσεις
ΑΕΚ: Σαρακασίδης, Ρίννης, Θεοδωρίδης (46′ Αμανατίδης) Τσαραμανίδης, Γεωργίου, Στεργιαρόπουλος (46′ Φραντζεσκάκης) Νταμπίζας (46′ Σκάκιτς) Γκολφίνος, Ποντίκης (81′ Ψυρόπουλος) Σιούτας (46′ Τσαντίλας) Καραργύρης
Λεβαδειακός: Αναμένεται


