Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα για δοκιμαστικά τον Αλί Ιμπραχίμ, νεαρό επιθετικό της Καραμπάγκ.
Ο Ιμπραχίμ είναι διεθνής με την U20 της χώρας του και αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Καραμπάγκ, όντας παράλληλα μέλος και της U19 του συλλόγου. Τις τελευταίες σεζόν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και στο UEFA Youth League, εμφανίσεις που φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητες από το σκάουτινγκ των Πειραιωτών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα για να περάσει από δοκιμαστικά στον Ολυμπιακό. Εφόσον αφήσει θετικές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο, το σενάριο που φέρεται να εξετάζεται είναι η ένταξή του στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, ως πρώτο βήμα προσαρμογής στα ελληνικά δεδομένα.


