Δευτέρα, 22/12/25
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
Ατρόμητος

Η βράβευση του Λημνιού από τους “Fentagin”! (photos)

Το γκολ του Δημήτρη Λημνιού κόντρα στην Λάρισα ανακηρύχθηκε και τυπικά ως το καλύτερο της 13ης αγωνιστικής της Super League καθώς, ο νεαρός μεσοεπιθετικός παρέλαβε το βραβείο του από αντιπροσωπεία των “Fentagin” (οργανωμένοι Ατρόμητου)

Ένας από τους οργανωμένους μάλιστα δήλωσε στην επίσημη σελίδα των “Περιστεριωτών”:

“Είναι χαρά και τιμή μας που του δίνουμε το πρώτο βραβείο ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Δημήτρης έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να πάρει και άλλα βραβεία. Ευχόμαστε να φθάσουμε στον τελικό του κυπέλλου και να πετύχει και ένα γκολ εκεί για να το σηκώσουμε. Εμείς είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα, είμαστε συσπειρωμένοι στο Περιστέρι και ότι μπορούμε από την πλευρά μας θα το κάνουμε για τον Ατρόμητο”

fentagin_limnios

Από την μεριά του ο Δημήτρης Λημνιός δήλωσε:

“Ευχαριστώ τους Fentagin, είναι μεγάλη μου τιμή. Είμαι ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος που στα 18 μου χρόνια κατάφερα από το πρώτο γκολ να πάρω αυτό το βραβείο.Φέτος εύχομαι να είναι η χρονιά μου. Θα προσπαθήσω να πάρω όσο περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή μου και όταν χρειαστεί να παίξω, θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Αγρίνιο η U15 της Κηφισιάς!

Η U15 της Κηφισιάς πέρασε τον Παναιτωλικό, επικρατώντας με...

Ένα και… καλό για τον Παναιτωλικό επί της Κηφισιάς!

Ο Παναιτωλικός πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

“Διπλό” στη Λάρισα για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για τον Πανσερραϊκό στη Λάρισα με 2-0, για...

Νίκη για την U17 της Λάρισας επί του Πανσερραϊκού!

Η Λάρισα έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με...

Νίκησε την Κηφισιά και προκρίθηκε ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ