ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παραμένει στο “παιχνίδι” για την νεαρή… νυχτερίδα!

Δεν βγαίνει από το “στόχαστρο” της ΑΕΚ ο Αϊμάρ Μπλάθκεθ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ! Η Ένωση συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του 20χρονου επιθετικού της Βαλένθια Β, ο οποίος θεωρείται ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της γενιάς του.

Όπως αποκαλύπτουν στην Ισπανία, οι μάνατζερ του νεαρού φορ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των “νυχτερίδων” για να δουν τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2027, πράγμα που σημαίνει πως αν δεν υπογράψει νέα επέκταση μέσα στους επόμενους μήνες, από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα με οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Ισπανός διεθνής με την U19 της χώρας του προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Βαλένθια Μεστάγια, μετρώντας 33 συμμετοχές και 4 γκολ.

Αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση ή προχωρημένες επαφές, οι Ισπανοί επιμένουν: Η ΑΕΚ τσεκάρει διαρκώς την περίπτωση του νεαρού ταλέντου και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει την κίνησή της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Βόλος πήρε νεαρό από τον Άτλα!

Ο Άτλας Ηπείρου συνεχίζει να στέλνει ταλέντα στις ακαδημίες...

Οι… Γερμανοί τον “πρώτο λόγο” για τον Κωνσταντέλια!

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια αρχίζει να διαγράφεται με...

Από την U17 της ΑΕΛ στη Σλοβακία!

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες της περσινής Super...

Στόχος η κορυφή για την U17 του ΠΑΟΚ!

Με σαφή στόχο την επιστροφή στην κορυφή, η U17...

Ταλέντο από τη… Ζάκυνθο υπέγραψε ο ΠΑΟΚ!

Ένα ζακυνθινό ταλέντο βρίσκει τον δρόμο προς έναν από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ