ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε μαζί της… για δοκιμή ένα ταλεντάκι στη Γερμανία!

Ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία πραγματοποιεί ο Βασίλης Αλεξόπουλος, καθώς έλαβε επίσημη πρόσκληση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για να ενισχύσει την ομάδα U10 του συλλόγου σε ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά στη Γερμανία.

Ο γεννημένος το 2016 αθλητής κέρδισε τις εντυπώσεις των σκάουτερ της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια αναπτυξιακών διοργανώσεων, παίρνοντας το εισιτήριο για ένα τετραήμερο γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις απέναντι σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Μπάγερν Μονάχου.

Η εξέλιξη αυτή αντανακλά άμεσα τη φιλοσοφία και το έργο που επιτελείται στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ΤιτάνεςΑναγέννηση υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Δρούγα.

Στην ακαδημία δίνεται σταθερή προτεραιότητα στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και των σωστών βάσεων των νεαρών παικτών, μακριά από τη λογική του αποτελέσματος σε αυτούς τους αγώνες.

Η συμμετοχή του μικρού Βασίλη σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο επιβεβαιώνει ότι η μεθοδική δουλειά στις μικρές ηλικίες μπορεί να ανοίξει μεγάλους δρόμους για το μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή… πρεμιέρα για την U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα της Super...

Με το… δεξί η U17 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα!

Η U17 του Ολυμπιακού πήρε το πρώτο τρίποντο της...

Ματσάρα… πέντε αστέρων στην Τρίπολη και νίκη για Ολυμπιακό!

Τρίποντο για τον Ολυμπιακό, όπου έφυγε από την Τρίπολη...

Ευρεία νίκη στην πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Super League...

Νέο Ξεκίνημα στην Ακαδημία του ΠΑΟ Καματερού: Έναρξη Προπονήσεων και Εγγραφών!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟ Καματερού ανοίγει την αυλαία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ