Κυριακή, 01/02/26
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
Αστέρας Aktor (U15) - Λεβαδειακός (U15)

Έβαλε… τρίτη και πέρασε τον Λεβαδειακό ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Aktor κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού με σκορ 3-0, για την 19η αγωνιστική της Super League U15.

Οι Αρκάδες με σκορερς τον Νάτσιο στο 25′, τον Κούνιο στο 60′ και τον Τσουμπρή στο 72ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει κάποιο γκολ, που θα τον άφηνε να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Aktor: Κατοπώδης, Κουρκούτας(40′ Δημητριάδης), Γκελεστάθης, Λαμπρόπουλος(68΄Αποστολίδης), Αργυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κούνιος(60′ Shcherbenko), Μακροδημήτρης, Φερεντίνος(60′ Ξενίδης), Αλεξιάδης, Νάτσιος(60′ Τσιουμπρής)

Λεβαδειακός: Θεοδώρου, Καρατζίκης, Τσέπα (Ζ.Καντάς), Γρίβας (66′ Ασλανίδης), Β.Καντάς, Τσίπης, Μακαλιάς, Τριανταφυλλόπουλος (66′ Σύρος), Ζαγγαρίδης (53′ Τσιάμης), Ζέρβας, Καζάκης (60′ Κοντέλας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διακόπηκε το Άρης – Παναιτωλικός, ενώ δεν έπρεπε να ξεκινήσει!

Το παιχνίδι Άρης - Παναιτωλικός για το πρωτάθλημα της...

Νίκη για την U17 του Αστέρα επί του Λεβαδειακού!

Η U17 του Αστέρα πέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού...

Καλή εμφάνιση και νίκη για την U15 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου με 3-1,...

Νίκη για τον ΟΦΗ επί του Ατρομήτου!

Ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο στη Super League U17,...

Ένα και… καλό για τον ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη με 1-0 στην έδρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ