Ολυμπιακός (U19)

“Αθόρυβη” κίνηση και μεταγραφή με σούπερ ταλέντο για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός χωρίς να τον πάρει “μυρωδιά” κανείς, κινήθηκε και απέκτησε τον πιστολέρο της Ακαδημίας του Βόλου, Παναγιώτη Σαντή.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεχώρισε με τη φανέλα του Βόλου, όπου με την U19 έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, αναγκάζοντας αρκετούς να τον βάλουν στο “μάτι”.

Τελικά ο Ολυμπιακός κινήθηκε “αθόρυβα” και έκλεισε έναν εξαιρετικό ταλέντο, από μια Ακαδημία (σ.σ Βόλου), που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια άλματα στην εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

“Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Σαντή από τον Βόλο ΝΠΣ.

Ο νεαρός επιθετικός είναι γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 2007 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Διγενή Λακκώµατος.

Το 2024 αποκτήθηκε από τον Βόλο ΝΠΣ, με τον οποίο τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα, σε ηλικία 18 ετών, έχοντας μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και μία στο κύπελλο Ελλάδας, όπου και σημείωσε ένα γκολ.

Παναγιώτη καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!“

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νεαρός Ανέστης από τους “Μπέμπηδες” που δοκιμάζεται στους… μεγάλους του πρωταθλήματος!

Σημαντικές εμπειρίες στις ακαδημίες κορυφαίων ομάδων της χώρας συγκεντρώνει...

Η 6αδα της Ακαδημίας του Άρη που θα πάει στην προετοιμασία!

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας του...

Τρια νέα πρόσωπα στην Ακαδημία του ΟΦΗ!

Στην ενίσχυση του τεχνικού της επιτελείου ενόψει της νέας...

Ο Παναθηναϊκός έκανε επαγγελματία έναν… Πρωταθλητή της U17!

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε...

Την… έκανε για Γαλλία νεαρός της U19 του Ολυμπιακού!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ερτάν Κορτές, καθώς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ