Ολυμπιακός Β'

Ο νεαρός Ρολάκης έχει “κλέψει” την “καρδιά” του Ρούμπιο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιάννης Ρολάκης, έχει “κερδίσει” τον νέο προπονητή της ομάδας, Ρούμπιο, που δείχνει… διάθεση να δουλέψει αρκετά τον ταλαντούχο άσο.

Από τις πρώτες προπονήσεις του Ισπανού με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ρολάκης έδειξε πως είναι μια δυνατή αξία στην άμυνα, κάτι που ξεχώρισε ο Ισπανός προπονητής.

Ο ταλαντούχος άσος του Ολυμπιακού μετρά φέτος έξι συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα, ενώ εχει φορέσει άλλες εξί φορές τη φανέλα της U19, τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο 19χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες με χρονικό ορίζοντα το καλοκαίρι του 2027, με τον Ρούμπιο να τον προσέχει ιδιαίτερα στις προπονήσεις, έχοντας το “κεφάλι” του… σίγουρο για τα επίσημα παιχνίδια της Β’ Ομάδας.

Πλέον ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο ο νεαρός αμυντικός δικαιώσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού και σίγουρα πρώτο του μέλημα είναι να κλείσει… θέση στην καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λίγο πριν… τις ανακοινώσεις η Άρσεναλ για Τζόλη!

Το "Here we go" του Φαμπρίτσιο Ρομάνο πλησιάζει για...

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ έγιναν επαγγελματίες!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Δεκατέσσερα ταλέντα του ΟΦΗ πήραν… προαγωγή στην U19!

Δεκατέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κάνουν το επόμενο βήμα...

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ