Ο τραυματισμός του Στέφανου Τζίμα είναι αρκετά σοβαρός και θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για αρκετό καιρό.
Ο Έλληνας επιθετικός στάθηκε πολύ άτυχος καθώς στο ματς της Μπράιτον κόντρα στην Άστον Βίλα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, με συνέπεια να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Μάλιστα στο παιχνίδι με τους “Γλάρους” ο νεαρός άσος πραγματοποίησε το… ντεμπούτο του ως βασικός με την φανέλα της ομάδας του, ωστόσο αποχώρησε με τραυματισμό.
Οι ιατρικές εξετάσεις που ακολούθησαν επιβεβαίωσαν τις αρχικές ανησυχίες, δείχνοντας τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Η απουσία του συνιστά σημαντικό πλήγμα για τους γλάρους, καθώς ο Τζίμας είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και έδειχνε έτοιμος να διεκδικήσει πιο ενεργό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Στέφανος Τζίμας μετρούσε δώδεκα συμμετοχές και τρία γκολ με τη Μπράιτον, έχοντας πετύχει κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ το πρώτο του γκολ στην Premirer League.

