ΑΕΚ

Σοβαρός τραυματισμός για την ταλεντάρα της ΑΕΚ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ζώης Καραργύρης υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός.

Ο 18χρονος επιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στη χθεσινή προπόνηση της πρώτης ομάδας και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν τη μεγάλη ζημιά.

Όπως έγινε γνωστό, ο Καραργύρης υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, κάτι που θα τον αναγκάσει να περάσει τις πόρτες του χειρουργείου.

Η επέμβαση του Καραργύρη έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (11/12), με τον νεαρό φορ να αναμένεται να ακολουθήσει μακρά διαδικασία αποθεραπείας, η οποία θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Καραργύρης που μετράει 13 γκολ σε 10 ματς με την U19 της ΑΕΚ θα χάσει ουσιαστικά το υπόλοιπο της σεζόν καθώς τίθεται νοκ-άουτ για τους επόμενους μήνες όντας τρομερά άτυχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κράτησε την Κροατία στο “Χ” η Εθνική!

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη...

Ο Μανδάς “παίζει” δυνατά για την θέση του Ντε Χέα!

Η ελληνική "σχολή τερματοφυλάκων" κάνει update στην Ευρώπη και...

Τι γίνεται με Τζολάκη στον Ολυμπιακό;

Η Ευρώπη έχει πάθει... εμμονή με τον Κωνσταντή Τζολάκη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ