ΠΑΟΚ (U19) - Άρης (U19)

Πήρε το τρίποντο επί του Άρη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί του Άρη με 2-1, για την 13η αγωνιστική της Super League U19, που άνοιξε την αυλαία της σήμερα.

Ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Καραμανλή να χάνει δυο καλές στιγμές και τον Μπελερή να στέκεται “κέρβερος”.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβάζει στροφές και έφτασε στο γκολ στο 33ο λεπτό με τον Τσιότα να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε από τον Παπασαραφιανό, κάνοντας το 1-0.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ήρθε και το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, αφού μετά από ωραία αντεπίθεση ο Κρομμύδας πάσαρε στον Παπαδημητρίου και αυτός πλάσαρε για το προβάδισμα των δυο γκολ της ομάδας του.

Ο Άρης μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να βρει το γκολ, ωστόσο έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 50′ από την αποβολή του Χαρούπα, ωστόσο βρήκε το γκολ στο 72′ με τον Καραμανλή, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας, Ντούνγκα, Αβράμπος, Αυγητίδης, Ελευθεριάδης (78’ Παπαδόπουλος), Γκιόκα, Κρομμύδας (78’ Γραββάνης), Τουρσουνίδης, Στύλος (87΄Τσίτσιλας), Παπαδημητρίου (70’ Αρετής)

Άρης: Ρέγιες, Δούπατσης (0+3΄Ζήτρος), Σαλτσογλίδης (69’ Πεΐτσης), Κάμτσης, Σιταράς (69’ Σουγιολτσής), Μαυρόπουλος (81΄Αντωνιάδης), Παπασαραφιανός, Γεωργιάδης, Καραμανλής, Χαρούπας, Παλούκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νεαρός του ΠΑΟΚ που έθεσε… υποψηφιότητα για Ολλανδία!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με την...

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ